Boende

Har ni en lång resa och behöver någonstans att bo med ert lag eller förening? Här är några förslag på boende i Alfta och närområdet.

Alfta Camping
Centralt belägen camping med gångavstånd till badplats, motionsspår, fiskevatten, butiker och serveringar. Här kan du bo i egen husvagn eller husbil men det finns även stugor och ett vandrarhem. 

   ⇵ Ca 1.6 km till beachplanerna
Gästisbacken
Gästgiveri med anor från 1700-talet. Upplev en genuin storgårdsmiljö med magiska omgivningar i Alfta, mitt i härliga Hälsingland. 

   ⇵ Ca 2 km till beachplanerna
Långhedsgården
Bo på Bed & Breakfast mitt i Långhed med alla Hälsingegårdar som granne. På Långhedsgården bor du lyxigare än på vandrarhem - men billigare än på hotell. Dubbelrum från 600 kr/natt.

   ⇵ Ca 5 km till beachplanerna
STF Edsbyn Vandrarhem
Vandrarhemmet är vackert beläget i anslutning till Stora Hälsingegårdars väg. Här bor du i rum med 1-4 bäddar alternativt i friggebod. WC och dusch finns i anslutning till rummen.  

   ⇵ Ca 9 km till beachplanerna
Bollnäs Scoutgård
Övernattning med hårdförläggning för upp till 30 personer centralt på Gärdet i Bollnäs. För endast 600 kr i grundhyra och 100 kr p/p så får ni hela scoutgården för er själva med ert lag el. förening. 

   ⇵ Ca 20 km till beachplanerna
Scandic Bollnäs
För dig som vill bo bekvämt på hotell i centrala Bollnäs. Möjlighet till förmånligt pris för dig som bokar för laget / föreningen med Sportkortet. 

   ⇵ Ca 21 km till beachplanerna